Podmolniška c. 76, 1261 Dobrunje

gsm: 040/264 - 880
e-mail: info@ki-aikido.si

Dobrodošli!

Pozdravljeni na spletnih straneh KI DOJO društva. Na teh straneh boste izvedeli nekaj o veščini KI AIKIDO, osnovnih principih poenotenja uma s telesom, o našem društvu, vadbi, tečajih in seminarjih, ki jih organiziramo.

Ki Aikido

Razliko med Aikidom in drugimi borilnimi veščinami ponazarja sledeča zgodbica:

V reki stojita dva samuraja. Prvi, mlad in močan, v roki drži oster meč. Vse kar priplava po vodni gladini z veliko spretnostjo razseka. Drugi samuraj je precej starejši. Svoj neoster meč drži v višini vodne gladine. Vse kar priplava proti njemu samo preusmeri in naplavine gredo mimo njega. Ta ponazarja Aikido. Meč prvega samuraja se bo prej ali slej skrhal, on bo ostarel in ne bo več tako gibčen. Drugi samuraj pa je videti, kot da bi sodeloval z naravo in zanj ni pomembna ostrina katane, niti udarci in tudi moč ne. Vse kar dela je prilagajanje situaciji.

Vpis v začetni tečaj

Vpis v začetni tečaj se začne na začetku oktobra 2016. Za več informacij nas pokličite ali pa nam pišite!

Vabljeni!

Več informacij tudi na naši Facebook strani.

Vabljeni na našo Facebook stran!
Na Facebook strani lahko najdete aktualne novice o dogajanju na treningih, aktualnih seminarjih in mnogo več!

Oglejte si slike s treningov aikida

Donirajte
Izpolnite obrazec in podarite del vaše dohodnine za razvoj športa!